Inge Vermeulen, initiatiefnemer van Hof van Axel. Na verscheidene jaren te hebben gewerkt in de gezondheidszorg, was er de wens om inhoudelijk wat meer doen voor mensen met een beperking. De ervaring opgedaan in een psychiatrisch ziekenhuis, op een dagcentrum voor verstandelijk gehandicaptenzorg, in een verpleeghuis en in de thuiszorg hebben een goed beeld gegeven aan welke zorg er veel behoefte bestaat. In 2009 deed zich de kans voor om op het erf van de boerderij aan de eerste verkorting een dagbesteding voor mensen met een beperking op lichamelijk, psychisch en/of sociaal gebied te starten en in december 2009 gingen de deuren open voor de eerste cliënten.

 

Carlo van der Laan, echtgenoot van Inge, is naast de werkzaamheden in zijn eigen bedrijf, ook regelmatig te vinden op de boerderij als algemeen medewerker.

 

Lyanca Verhelst werkt al een aantal jaren op Hof van Axel mee als dierenverzorger en algemeen medewerkster.

 

Kim, Karlijn en Monique werken parttime mee als begeleider en ondersteunen bij de begeleiding van de leerlingen en stagiairs.

 

Naast de leerlingen en stagiairs van verschillende niveaus bieden verschillende vrijwilligers ondersteuning bij de diverse activiteiten op Hof van Axel.

 

 

 

 

 

Wie komt u tegen op de boerderij?

Hof van Axel