Maatschap

– zorgboerderij, dagbesteding en minicamping –

Maatschap

Maatschap-hof-van-Axel-logo-Zeeland-Zorg

Hof van Axel is aangesloten bij de maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit (ZvZK).

Visie:
Het leveren van professionele en kwalitatieve zorg vanuit het hart met oog voor de cliënt in alle fasen van het leven van de cliënt.

Missie:
De cliënt en zijn context staan voorop en niet het bedrijf van de zorgaanbieder. Wij staan naast de cliënt, niet eronder of er ver boven. Wij zijn gelijk en helpen de ander even een handje wanneer het minder gaat. Wanneer het goed gaat durven wij ook zijn hand los te laten. Dit te allen tijde in overleg met de cliënt en diens context, betrokkenen en gemeenten.

Door de kleinschaligheid van de maatschap, maar ook door de afzonderlijke bedrijven zijn korte lijnen en snel overleg mogelijk. Dit zowel binnen de maatschap, maar ook in het werkveld met de cliënten en het netwerk.

De maatschap haalt kracht uit nauwe samenwerking op het gebied van het delen van expertise, onderlinge advisering en ondersteuning en zet in op in-company opleidingen en het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem, passend in de zorgvragen van vandaag, maar ook naar de toekomst gericht, waarbij continue ontwikkeling en duurzaamheid sleutelwoorden zijn.

Voor klachten is de maatschap aangesloten bij Zorgbelang Brabant | Zeeland. Hier kun je het klachtenformulier vinden en het klachtenreglement. En hier de privacyverklaring en het privacybeleid van de ZvZK.

Bord-stal-dagbesteding-informatie-toegang-Hof-Van-Axel-maatschap
Maatschap-Ruimte-zorgboerderij-rust-buiten-groene-omgeving-Hof-van-Axel

Neem contact met ons op

Persoonlijke aandacht, rust en ruimte. Volg dagbesteding in een groene omgeving vol met dieren bij Hof van Axel.