Dagbesteding

– zorgboerderij, dagbesteding en minicamping –

Bepaal wat jij wilt doen

Hof van Axel biedt dagbesteding aan volwassenen met psychosociale problemen, mensen met dementie en volwassenen met een zorgvraag.

Bij Hof van Axel bepaal je zelf wat je graag wilt doen. Houd je van tuinieren, handwerken, spelletjes, houtbewerking, vissen, fotograferen, computeren, koken, muziek, schilderen of iets anders? Wij zorgen ervoor dat je kunt doen, wat je graag wilt. Dagbesteding is leuk en doe je alleen of samen met de groep. 

Niks moet en alles mag. Dat staat centraal bij de dagbesteding van Hof van Axel. In een rustige en groene omgeving kun je doen waar jouw interesses liggen. Door deze dagbesteding kom je weer onder de mensen en krijg je structuur in je dag.

We verzorgen elke middag de lunch. We koken elke ochtend verse soep, eten een boterham en maken een toetje. Dit doen we samen met de cliënten. Zo betrekken we elkaar bij de dagelijkse bezigheden.

maatschap-Hof-van-Axel-skelteren-ruimte-zorgvraag-zorg-zorgboerderij-camping-pensionstal
Zorgboerderij-dagbesteding-breien-clienten-begeleiding-Hof-van-Axel-Zorgboerderij-Zeeuws-Vlaanderen
Paarden-contact-hulp-zorgboerderij-gasten-kinderen-hulp-verzorging-camping-paardenstal-zorgboerderij-Hof-van-Axel

Dagbesteding voor jou

We hebben een groep van ongeveer vijftien cliënten. Het verschilt hoe vaak iedereen naar de zorgboerderij komt. De ene persoon is er één dag in de week en de andere is vijf dagen per week aanwezig. Per dag zijn er tussen de acht en twaalf cliënten op Hof van Axel. De cliënten zijn er van 10.00 tot 16.00 uur, elke doordeweekse dag. We bieden de structuur van alledag aan. Ze zijn vrij om te doen wat ze willen doen. Er zijn verschillende activiteiten om te doen voor zowel binnen als buiten. 

Uitstapjes

We maken af en toe ook uitstapjes en doen dan wat bijzonders. Op verzoek plannen we dan een tocht naar een leuke plaats, het strand of een museum en eten onderweg wat lekkers. Zo hebben we onder andere een tour gemaakt door West-Zeeuws-Vlaanderen, de Reynaartroute gereden en het visserijmuseum bezocht. De cliënten kunnen van tevoren aangeven of ze die dag mee willen.

Zorgboerderij-dieren-boerderij-camping-minicamping-hulp-dagbesteding-Hof-van-Axel

Hof van Axel

Hof van Axel is een zorgboerderij, waar mensen dagbesteding kunnen volgen in het buitengebied van Axel op onze mooie monumentale boerderij langs de Spaanse Linie.  Een ruimtelijke, natuurlijke omgeving vol met dieren. In maart begint het kampeerseizoen en is onze minicamping weer geopend.

Neem contact met ons op

Persoonlijke aandacht, rust en ruimte. Volg dagbesteding in een groene omgeving vol met dieren bij Hof van Axel.