Mini-boerderijcamping

– zorgboerderij, dagbesteding en minicamping –

De mini-boerderijcamping

Naast de zorgboerderij en onze pensionpaardenstalling hebben wij een mini-boerderijcamping. Het is een kleine familiecamping met maximaal acht kampeerplaatsen, voorzien van water en elektriciteit.

Gezellig tussen de dieren en in een rustige en groene omgeving in Axel. Je hoort ’s morgens de haan kraaien en de ezels balken, je bent een met de natuur.    

Centraal gelegen tussen de leuke steden Terneuzen en Hulst in Zeeuws-Vlaanderen. De mooie steden Gent, Brugge en Antwerpen zijn goed te bereiken, net als de Westerschelde en de Noordzeestranden.

Boerderij-Zorgboerderij-camping-Hof-van-Axel-paarden
Camping-miniboerderijcamping-minicamping-pipowagens-huren-airbnb-hof-van-axel

Camping

Je kunt op de kleine Zeeuwse familiecamping staan met een tent, caravan of een camper. We verhuren twee stacaravans en een paar pipowagentjes waarin je kunt verblijven. Er is een douche- en toiletgebouw aanwezig en er is stroom en water verkrijgbaar op de staanplaatsen. De camping ligt op 2,5 kilometer afstand vanaf Axel langs de weg van Terneuzen naar Hulst. Ook ben je vanaf de camping zo in België. Het ligt heel centraal en op een rustige en groene plek. De camping is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie. Voor meer informatie over de camping en voor de tarieven neem je contact met ons op. 

Reserveren van de stacaravans en pipowagentjes kan ook via Airbnb. Klik hier om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Faciliteiten

Het is een kleine en gezellige familiecamping. Het is knus en kleinschalig, maar alle benodigdheden zijn aanwezig. Op Hof van Axel vind je een boerderijcamping in een rustige omgeving waar je de volgende faciliteiten kunt terugvinden:

– Kampeerplaatsen
– Stacaravans en pipowagentjes
– Sanitairgebouw
– Elektriciteit
– Speeltuin 

De kinderen kunnen meehelpen de dieren te verzorgen en de pony’s te voeren en poetsen. De camping heeft een ruilbibliotheek en een kleine winkel. In het hoogseizoen kun je tevens gebruik maken van de ontbijt- of broodjesservice. Wil je genieten van de lekkere avondmaaltijd, dan kun je je daar voor opgeven. Wandel- en fietsroutes zijn bij de receptie te leen of te koop. Eventueel kun je gebruik maken van onze huurfietsen. Het Plaatje, een mooi buitenzwembad, ligt op drie kilometer afstand van de camping. De Vliegende Vaart en Scheldorado zijn overdekte zwembaden in Terneuzen. Voor de wintersportliefhebbers is er een skihal in Terneuzen. En voor de durfal is er een zweefvliegveld net buiten Axel.

Stacarvans-Hof-Van-Axel-camping-familiecamping-minicamping-boerderijcamping-kleinschalig-boerderij-vakantie-Hof-van-Axel

Neem contact met ons op

Persoonlijke aandacht, rust en ruimte. Volg dagbesteding in een groene omgeving vol met dieren bij Hof van Axel.